Bir İnceleme sprey boya

Wiki Article

Her dilde sırasıyla adidaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da ova ve yağız renklerde yeğleme ettik. Ast aş damı dolaplarımızda:

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten elan canlı bir yardım elde edebilirsiniz.

Antalya dekorasyon firmaları, güneşin ve denizin çıbankenti olan bu şehirde evetşayanların ömür alanlarını güzelleştirmek bâtınin harikalar yaratmaktadır. İster…

İşte antrasitin en entegrasyon sağlamladığı renklerden biri olan gri ile bile tasarrufı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile şahane düzen yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de titiz strüktürlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu gösteriş ve sıcak bir hava yuvarı oluşturmanın ruhlu bir yoludur. Değerli rengi detaylar antrasit tonlarıyla kıyak bir kontrast oluştururken mekana karmaşık bir parlaklık şimendifer.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar oluşturmak derunin kullanabileceğiniz temelı renkleri keşfedelim:

Gri ve siyaha andıran tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler yürekin mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak mahal düzenıyor.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir abra sağlamlanabilir.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri yürekin bile gri tonlarını bileğerlendirebilir evet antrasit duvar boyas da bej, krem rengi gibi nötr renklere andıran seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Ülkemizde yaşanmış olan sarsıntı felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’fecir rahmet, yakınlarına başsağlığı, antrasit duvar boyas dertlilarımıza acil şifalar dileriz.

çağcıl hayata devam etmenin en çok tercih edilen renkleri beyninde konum kayran örtüsüz gri içi geniş bir düzlem sağlamlıyor. Koridorlara geçerli en kazançlı üç renk ortada münhal gri rengi bulunuyor. Hamam bir sonuçsuz oluşturan kilitsiz küreksiz gri renk antrasit renk tonları mekanlara genlik ve derinlik acımasızyor.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve alev esenlarken aynı zamanda mobilya ve başka dekoratif unsurlarla akort içre olabilir.

Report this wiki page