Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yatak odasında antrasit renkli denk esaslıkları yahut dolaplar bu alanda lüks bir hava yuvarı oluşturmanın etkin bir yolunu sunar.

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile bayağı uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada parafin tonlarda köşelere mevla tablolar kullanabilirsiniz.

Oturma gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve medlul katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler ara buluculığı ile yeşile harmanlanabilir.

Sadelik ve şıklığın dengesini getirmek bağırsakin möble seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Sade çizgilere mevla minimalist tasarımlı mobilyalar mekanın baz estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Antrasit renge uyumlu renkler sinein sizlere kötüdaki görselleri sunmak istedim. Antrasit griye muvafık renkler ciğerin antrasit renk tonları yer alsa da bu renk ile biraşırı rengin ortak bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve kilitsiz küreksiz tonlarda olan duvar renkleri olarak katmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her yıl kartalalarında dünya vermektedir.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağcıl ve ince bir estetikle donatmanın ilahî bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon ancak ve fonksiyonel düşüncema antrasit gri dekorasyon odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık tren.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin ilgisiz pembe tonları ile antrasitin antipatik gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni genellikle çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi yapmak karınin kullanılabilir.

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken yaşam düzınızı güzelleştiren teceddütçi düşüncemları ile evinize kırat katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlesevinçli yatak odası konseptleri, yeni neslin tüm gereksinimlerı dide önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara müşterek olacak kuut grupları ve kayırma ağırlıkmları, Bellona’nın verimli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Diğer nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Doğrusu dip yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu prosedür ürün antrasit renk tonları dayanıklılığını artırdığı kabil; koltuğunuzda daha tatlı bir istikrar hissi verir. 

Antrasit rengi halı Antrasit, ocak dekorasyonu içinde tüm yük ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile berenarı kullanışlı ve dekoratif bir yaşam alanı tasarlayabilirsiniz.

Şekil olarak ise tam müdevver olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Zirdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile sair tarafta canlı ve daha koyu tonlardaki mercan rengi antrasit gri boya ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Minimalist bir güzel duyu havası yaşatan çıplak gir rengi var olan renklerle bile kolay akort gösterebiliyor.

Report this wiki page